Forside Grafik Virksomhedsbrochure-1

Få vores virksomhedsbrochure lige her!

Vi har samlet en oversigt over, hvad Expo Partner kan tilbyde dig og din virksomhed. 

God fornøjelse! 

Vores magasin giver dig indblik i, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi har mere end 35 års erfaring i messebranchen og vores dygtige og kompetente medarbejdere kan hjælpe dig med alt fra rådgivning, design, logistik, montering og opbevaring af dit messegods. Det sikrer dig, at du får mest muligt ud af din messestand og vi hjælper dig hele vejen igennem.

Vidste du, at vi faktisk laver meget andet end messestande? Vi tilbyder også at lave dit showroom, hvor vi visualiserer dit showroom ved hjælp af 3D-scanning. Så du er 100% tilfreds med designet og konceptet af dit showroom, inden vi bygger det for dig. Hvis ikke du har et produkt eller en service, du vil vise frem i et showroom, men derimod kontormæssige faciliteter, som trænger til en opløftning - så tøv ikke med at kontakte os. Det vil vi også gerne hjælpe dig med!

Sidst, men ikke mindst så laver vi også speciallavede projekter for vores kunder. Tag et kig i vores virksomhedsbrochure og find inspiration i vores cases - mulighederne og projekterne er mange - vi vil gerne hjælpe dig, så du får mest muligt ud af dit produkt, faciliteter eller services